Güneş Enerji Sistemleri GES Sektör haberleri

Teşekkürler…

Portföylerinde bulunan Güneş Enerjisi Santrallerinin üretimden iletime her kalemin kontrolü ve teknik hizmetinde bizi tercih eden Bademağacı Elektrik Ltd. Şti.’ne teşekkür ederiz.

Enerji Tasarrufu Haftası

Yenilenebilir Enerji ile tasarruf yapmak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir Dünya bırakmak mümkündür.
Enerji Tasarrufu Haftanız Kutlu Olsun.

Renama Enerji ailesi olarak mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl dileriz 🎄🎄

Teşekkür Mesajı

Yeni ofisimize göndermiş oldukları nazik hediye için, Artun İstepan Şabciyan (MSc) Bey’in nezninde bütün Staubli Ailesine teşekkürlerimizi sunarız.

Almanya’da bu yılın ilk yarısında yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektrik miktarı ülke tarihinde ilk kez kömürden üretilen elektrik miktarını geçti. Almanya Enerji ve Su Endüstrileri Birliği (BDEW) verilerine göre, Almanya’da yılın ilk 6 ayında yenilenebilir enerjiyle kömürden daha çok elektrik üretildi. Avrupa İklim Vakfı verilerine göre henüz beş yıl önce Almanya’da kömürden elektrik üretimi rüzgâr, güneş

Enerji Günlüğü – 2030 yılına kadar dünyada en az 72 milyon yeni ev kendi elektriğini güneşten üretmeye başlayacak. Bloomberg New Energy Finance analistlerine göre, dünya nüfusunun yüzde 14’ü hala elektriğe erişim sağlayamıyor ve bu açık, içinde 72 milyon yeni evin güneş enerjisi ile kendi elektriğini üretmesini de içeren dağıtık elektrik sistemi ile biraz olsun dengelenecek.

Çatıda elektrik üretiminin önü EPDK’nın son düzenlemesiyle açıldı. Çatısına güneş paneli kuran, kendi elektriğini üretip fazlasını sisteme satabilecek. Bir evin ortalama yıllık elektrik tüketimi 2 kilovatlık güneş panelinden karşılanıyor. Fazla enerjinin satılması apartman giderlerine katkı sağlayacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) yaptığı düzenlemeyle çatıda elektrik üretiminin önü tamamen açıldı. Artık çatısına güneş paneli kuranlar, kendi elektriğini üretip fazlasını sisteme satabilecek. Kurulum

Yukarı